Fantastisk Lejlighed med Havudsigt – Rammen for den Perfekte ferie i La Duquesa!

€399 pr uge

Beskrivelse

Denne 2 soveværelser, 2 badeværelsers lejlighed med smuk udsigt til Middelhavet, er lige blevet renoveret og fremstår i rigtig god stand.

Det store soveværelse har dobbletseng og badeværelse en-suite, det andet soveværelse har 2 enkeltesenge og er perfekt til børnene.

Køkkenet er åbent til stuen hvilket giver lejligheden masser af lys. I lejligheden er der opvaskemaskine, komfur med ovn, vaskemaskine og strygejern – alt hvad du behøver på din ferie!

Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse og herfra kan du komme til den 47 kvm. store solrige tagterrasse med grill, liggestole og et stort spisebord.

I urbanisationen er meget velholdt og indeholder 2 swimmingpools med skøn udsigt.

Lejligheden ligger ved siden af ​​La Duquesa golfbane og kun 900 meter fra Duquesa havn og stranden, hvor du finder mange restauranter og butikker.

På Costa del Sol finder du næsten 70 golfbaner, og i dette område nogle af de bedste strande på kysten. Det perfekte sted for par og familier med børn.

 

 

Prisliste 2018:

Januar, Februar, Marts, November, December: 399 € pr uge / 57 € pr nat

April, Maj, Juni, September, Oktober : 595 € pr uge / 85 pr nat

Juli & August: 770 € pr uge / 110 € pr nat

 

 

 

Kalender er ved at loade...
- Available
13
- Unavailable
13
- Pending
13
- Partially available
Total: 0,00

First Name (required):

Last Name (required):


Email (required):

Phone (required):


Address (required):

City (required):


Post code (required):

Country (required):

Adults: Children:

Details:

 

Beliggenhed

Del denne ejendom

Del
Fantastisk Lejlighed med Havudsigt – Rammen for den Perfekte ferie i La Duquesa!

€399 pr uge

Denne 2 soveværelser, 2 badeværelsers lejlighed med smuk udsigt til Middelhavet, er lige blevet renoveret og fremstår i rigtig god stand. Det store soveværelse har dobbletseng og badeværelse en-suite, det andet soveværelse har 2 enkeltesenge og er perfekt til børnene. Køkkenet er åbent til stuen hvilket giver lejligheden masser af lys. I lejligheden er der opvaskemaskine, komfur med ovn, vaskemaskine og strygejern - alt hvad du behøver på din ferie! Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse og herfra kan du komme til den 47 kvm. store solrige tagterrasse med grill, liggestole og et stort spisebord. I urbanisationen er meget velholdt og indeholder 2 swimmingpools med skøn udsigt. Lejligheden ligger ved siden af ​​La Duquesa golfbane og kun 900 meter fra Duquesa havn og stranden, hvor du finder mange restauranter og but...