Fantastisk Penthouse med Golf & Havudsigt i La Duquesa.

€182,500

Beskrivelse

En fantastisk penthouse lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser. Lejligheden har 2 terrasser, en på 12 kvm med direkte adgang fra stuen og en anden 50 kvm stor tagterrasse, fra begge har du en fantastisk udsigt til golfbanen og havet.

Lejligheden er for nylig renoveret, og er fremragende stand.

Der er to fælles swimmingpools, en af dem med hav og golf udsigt! Der er også en smuk fælles åben terrasse, hvor du kan slappe af og læse en bog eller bare se golfspillere spille.

Du er kun 300 m fra nærmeste café / restaurant og 900 m fra havet og La Duquesa havn med mange forskellige indkøbsmuligheder.

Med lejligheden er der et opbevaringsrum og underjordisk parkeringsplads.

Beliggende 20 minutters kørsel fra Marbella og 1 times kørsel fra Malaga lufthavn.

*** Den perfekte lejlighed til at købe på Costa del Sol til at nyde din ferie i ***

 

Beliggenhed

Del denne ejendom

Del
Fantastisk Penthouse med Golf & Havudsigt i La Duquesa.

€182,500

En fantastisk penthouse lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser. Lejligheden har 2 terrasser, en på 12 kvm med direkte adgang fra stuen og en anden 50 kvm stor tagterrasse, fra begge har du en fantastisk udsigt til golfbanen og havet. Lejligheden er for nylig renoveret, og er fremragende stand. Der er to fælles swimmingpools, en af dem med hav og golf udsigt! Der er også en smuk fælles åben terrasse, hvor du kan slappe af og læse en bog eller bare se golfspillere spille. Du er kun 300 m fra nærmeste café / restaurant og 900 m fra havet og La Duquesa havn med mange forskellige indkøbsmuligheder. Med lejligheden er der et opbevaringsrum og underjordisk parkeringsplads. Beliggende 20 minutters kørsel fra Marbella og 1 times kørsel fra Malaga lufthavn. *** Den perfekte lejlighed til at købe på Costa del Sol til at nyde din f...