Fantastisk rækkehus med 3 soveværelser til LEJE i hjertet af Duquesa

€900 pr uge

Beskrivelse

Dette 3 soveværelses, 2 badeværelses rækkehus med betagende udsigt til Middelhavet, er det perfekte sted at tilbringe sin ferie.

På første sal finder du alle 3 soveværelser og 2 badeværelser. Det store soveværelse har en dobbelt seng og badeværelse en-suite, herfra har du adgang til en sydvendt terrasse med udsigt til havet, golfbaner, bjergene og La Duquesa Havn. Det andet soveværelse, også sydvendt, har 2 enkeltesenge og er perfekt til børn. Det tredje soveværelse er nordvendt og indeholder en dobbelt seng. På samme etage et badeværelse med badekar.

I stueetagen er et fuldt udstyret køkken, spiseplads, stue og et toilet.

Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse og have. På terrassen er spisebord med stole og liggestole, og herfra kan du slappe af og nyde udsigten.

Urbanisationen har 2 swimmingpools, og en af ​​dem ligger lige ved siden af ​​huset.

Til huset er der en privat parkeringsplads.

Huset ligger lige ved golfbanen og kun 5 minutter gåafstand til nærmeste restaurant.

På Costa del Sol finder du omkring 70 golfbaner, og i dette område nogle af de bedste strande på kysten. Det perfekte sted for par og familier med børn.

 

Prisliste sommer 2018:

Juni: 900 € pr. uge

Juli og august: 1200 € pr. uge

 

Bemærk venligst:

Ingen kæledyr tilladt.

Rygning kun udenfor.

 

 

Beliggenhed

Del denne ejendom

Del
Fantastisk rækkehus med 3 soveværelser til LEJE i hjertet af Duquesa

€900 pr uge

Dette 3 soveværelses, 2 badeværelses rækkehus med betagende udsigt til Middelhavet, er det perfekte sted at tilbringe sin ferie. På første sal finder du alle 3 soveværelser og 2 badeværelser. Det store soveværelse har en dobbelt seng og badeværelse en-suite, herfra har du adgang til en sydvendt terrasse med udsigt til havet, golfbaner, bjergene og La Duquesa Havn. Det andet soveværelse, også sydvendt, har 2 enkeltesenge og er perfekt til børn. Det tredje soveværelse er nordvendt og indeholder en dobbelt seng. På samme etage et badeværelse med badekar. I stueetagen er et fuldt udstyret køkken, spiseplads, stue og et toilet. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse og have. På terrassen er spisebord med stole og liggestole, og herfra kan du slappe af og nyde udsigten. Urbanisationen har 2 swimmingpools, og en af ​​dem lig...