Luksuslejligheder ved Stranden i Estepona, Costa del Sol

€465,920

Beskrivelse

Luksuslejligheder på stranden, beliggende i en eksklusiv område med store terrasser, dejlige fællesområder, stilfulde haver, en stor swimmingpool med udsigt over havet, opvarmet indendørs swimmingpool, spa, sauna, tyrkisk bad, mudderbad og et fuldt udstyret fitnessrum. Ved siden af Kempinski Hotel, med nem adgang til motorvej A-7 og fem minutter fra Estepona centrum, er det også tæt på flere store golfbaner mellem Estepona og Puerto Banus.

De rummelige lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser, stueetagelejligheder med have; Første sal og øverste etage lejligheder med brede terrasser. 180º udsigt over havet afhængigt af orienteringen. Sikkerhedsindgange med adgangskontrol garanterer beboernes privatliv. Med privat underjordisk parkeringsplads.

Priserne på lejlighederne tilbage går fra 465.000 € til 574.000€.

Det er et perfekt kompleks på COSTA DEL SOL som kan nydes 365 dage i året.

 

Beliggenhed

Del denne ejendom

Del
Luksuslejligheder ved Stranden i Estepona, Costa del Sol

€465,920

Luksuslejligheder på stranden, beliggende i en eksklusiv område med store terrasser, dejlige fællesområder, stilfulde haver, en stor swimmingpool med udsigt over havet, opvarmet indendørs swimmingpool, spa, sauna, tyrkisk bad, mudderbad og et fuldt udstyret fitnessrum. Ved siden af Kempinski Hotel, med nem adgang til motorvej A-7 og fem minutter fra Estep...

logo

C/ Aguamarina, C.C. Los Hidalgos local 9, Manilva
www.casaholiday.eu

Real Estate Agent Maria Maldanado Ysasi
maria@casaholiday.eu +34 952 635 445