Skønne Lejligheder ved Havet i Estepona til Beboelse Året rundt

€182,500

Beskrivelse

Ideelle 1,2 og 3 værelses lejligheder til salg i et komplex ved “El Coto” golfbane, 450 meter fra N340 vej og med direkte adgang hertil. Der er også en busforbindelse til Estepona by.

Et af de mest attraktive træk ved dette byggeri, er det praktiske design af dets fælles områder. Med to spektakulære swimmingpools med vandfald, fælles arealer til arrangementer, motionscenter, sauna og fantastiske tropiske haver. Designet af arkitekten Melvin Villarroel.

Alle typer boliger har smukke, store private terrasser, hvor Costa Del Sols fantastiske klima kan nydes hele året rundt.

De lejligheder som ligger i stueplan har smukke, velplejet have med direkte adgang til de fælles områderne.

En meget god investering til udlejning, hvor der er stor efterspørgsel fra feriegæster om sommeren og fra europæiske golfspillere om vinteren.

Særlige finansieringsbetingelser for denne udvikling, op til 70%, med forskellige banker, finansieringsbetingelser underlagt finansieringsinstituttets bevillingsbehov.

Priserne går fra 182K til 296K.

 

Beliggenhed

Del denne ejendom

Del
Skønne Lejligheder ved Havet i Estepona til Beboelse Året rundt

€182,500

Ideelle 1,2 og 3 værelses lejligheder til salg i et komplex ved "El Coto" golfbane, 450 meter fra N340 vej og med direkte adgang hertil. Der er også en busforbindelse til Estepona by. Et af de mest attraktive træk ved dette byggeri, er det praktiske design af dets fælles områder. Med to spektakulære swimmingpools med vandfald, fælles arealer til arrang...

logo

C/ Aguamarina, C.C. Los Hidalgos local 9, Manilva
www.casaholiday.eu

Real Estate Agent Maria Maldanado Ysasi
maria@casaholiday.eu +34 952 635 445