Unik og Eksklusiv Penthouse ved Stranden i Estepona

€2,150,000

Beskrivelse

Luksuriøs 3 soveværelses, 3 badeværelses penhouse lejlighed, beliggende kun få minutters gågang fra marinaen i Estepona, i hjertet af Costa del Sol, der er kendt som et populært turistmål i Sydeuropa takket være dens fantastiske middelhavsklima og storslåede strande.

Med en sydvest vendt terrasse på 157 kvm med privat swimmingpool hvor der er sol det meste af dagen samt en fantastisk havudsigt,

Lejligheden indeholder det nyeste alarmsystem, som omfatter omstillingsbord, numerisk tastatur og bevægelsesdetektorer i alle værelser. Tilsluttet direkte til den centrale sikkerhedsboks ved hovedindgangen til urbanisationen. Urbanisationen har 24 timers sikkerhedsvagt, og er et af de sikreste steder i området.

Inkluderet er 43 kvm. underjordisk parkeringsplads og 13 kvm opbevaringsrum.

Den store swimmingpool er opvarmet og kan der bruges hele året rundt. I poolen er der installeret et vanddesinfektionssystem ved hydrolyse, hvilket gør vandet grundigt desinficeret, rent og sundt, uden at bruge klor.

Som ejer af dette sted kan du nyde spa området, herunder jacuzzi, tyrkisk bad og sauna samt fitnesscenter med alt det nyeste udstyr.

10 minutter i bil til Puerto Banús og et par mere til Marbella centrum, samme afstand til Sotogrande, der betragtes som den bedste områder i Europa.

Inden for en radius af 30 km, er der over 40 golfbaner, 6 lystbådehavne, underholdningsområder og mange sportscentre.

 

Beliggenhed

Del denne ejendom

Del
Unik og Eksklusiv Penthouse ved Stranden i Estepona

€2,150,000

Luksuriøs 3 soveværelses, 3 badeværelses penhouse lejlighed, beliggende kun få minutters gågang fra marinaen i Estepona, i hjertet af Costa del Sol, der er kendt som et populært turistmål i Sydeuropa takket være dens fantastiske middelhavsklima og storslåede strande. Med en sydvest vendt terrasse på 157 kvm med privat swimmingpool hvor der er sol det meste af dagen samt en fantastisk havudsigt, Lejligheden indeholder det nyeste alarmsystem, som omfatter omstillingsbord, numerisk tastatur og bevægelsesdetektorer i alle værelser. Tilsluttet direkte til den centrale sikkerhedsboks ved hovedindgangen til urbanisationen. Urbanisationen har 24 timers sikkerhedsvagt, og er et af de sikreste steder i området. Inkluderet er 43 kvm. underjordisk parkeringsplads og 13 kvm opbevaringsrum. Den store swimmingpool er opvarmet og kan der bruges hele...