Lokationer

Vores lokationer

Vi sælger boliger i hjertet af Costa del Sol.

Her kan du læse lidt mere om de områder hvor vi har fantastiske salgs- og lejeboliger.

La Duquesa Golf

Golfbanen er beliggende i den sydlige region af Andalusien, mellem Malaga og Algeciras. Kun få kilometer fra Estepona.
La Duquesa Golf Club er designet i 1989 af Robert Trent Jones Sr.

Den har et meget flot layout og har på mange af hullerne en fantastisk udsigt over Middelhavet og er meget populær for golfere som har HCP fra ca. 15 til 36.

Læs mere om La Duquesa Golf

Manilva kyst

Manilva ligger på den sydvestlige kant af provinsen Malaga, på grænsen til Cadiz. Byen er opdelt i to dele, badebyen og den charmerende hvidvasket, søvnige landsby, der ligger kun 3 kilometer op ad en bakke fra kysten.

Læs mere om Manilva kyst

Estepona strand

Denne 2 km lange strand er afgrænset mod vest ved Torre de la Sal-hovedlandet og løber til næste hovedland ved Bahia Dorada; den er omkring 40m bred. Ikke alt for travlt, dette bruges hovedsagelig af beboerne i urbanisationerne, der ligger langs kysten.

Læs mere om Estepona strand

Casares kyst

Casares
14 km ind i landet ligger den smukke hvide bjerglandsby Casares med en gammel borg og udsigt ud over havet.

Læs mere om Casares kyst

Estepona

Estepona ligger midt mellem Malaga og Gibraltar på Costa del Sol. Estepona-området har sit eget micro-klima, idet bjergene beskytter mod kold luft fra nord. Faktisk var det oprindeligt planen, at Eurodisney skulle ligger her på grund af vejret – men det endte som bekendt ved Paris. Estepona by har over 60.000 faste indbyggere, og er dermed en af de større byer langs Costa del Sol.

Læs mere om Estepona

La Duquesa

La Duquesa finder du mellem Marbella og Gibraltar. Byen byder på et lille havneområde med hyggelige cafeér, barer, butikker og restauranter.

Læs mere om La Duquesa

Sabinillas Strand

Den nuværende fiskerby er en ny bosætning, der udviklede sig i løbet af det sidste århundrede eller deromkring. Ligesom de fleste byer på Costa del Sol har den oplevet hurtig vækst de seneste årtier.

Læs mere om Sabinillas Strand

La Alcaidesa

Alcaidesa er en drøm, en af ​​de mest spektakulære områder i det sydlige Europa, et kompleks af meget høj standard, både med hensyn til den ekstraordinære beliggenhed og kvaliteten og rækkevidden af ​​indkvartering.

Læs mere om La Alcaidesa

Casares Costa

Casares er et fantastisk postkort af en landsby med en befolkning på kun tre tusinde og udsigten derfra er absolut et foto værd.

Læs mere om Casares Costa

Manilva Beach

Manilva ligger på den sydvestlige kant af provinsen Malaga, på grænsen til Cadiz. Byen er opdelt i to dele, badebyen og den charmerende hvidvasket, søvnige landsby, der ligger kun 3 kilometer op ad en bakke fra kysten.

Læs mere om Manilva Beach

Campo de Gibraltar

Dette land hører stadig til England, og er absolut et besøg værd. Hop på en shuttlebus eller tag svævebanen op og nyd udsigten til Spanien og Africa, og se de frække aber.

Læs mere om Campo de Gibraltar

Benahavis

Benahavis er en smuk hvidkalket by i et af de mest bjergrige områder i det vestlige Costa del Sol. Benahavis har nogle af de mest bemærkelsesværdige og maleriske udsigter, det perfekte postkort.

Byen er typisk for disse mauriske ruter, smalle og snoede gader, der slutter i byens torv. Den har sin oprindelse i Al Andalus, det mauriske rige, som i sin højde dækkede næsten hele den iberiske halvø.

Området omkring Benahavis er prestigefyldt, hovedsageligt på grund af dets nærhed til kystområderne Marbella og Puerto Banus. Benahavis 'afsidesområde er hjemsted for ni golfbaner og adskillige restauranter, ofte citeret som spisestue på Costa del Sol.

Benahavis ligger inden for landet midt mellem kystbyerne Estepona (20 kilometer) og Marbella (20 kilometer) tæt på den smukke Sierra de las Nieves, men stadig tæt på kysten.

Læs mere om Benahavis

Marbella

Marbella er uden tvivl en af ​​Costa del Sols store turistmagneter.
Puerto Banús, et af de vigtigste områder for turister i byen, det er et eksklusivt område og med en fantastisk marina.
Men Marbella er også et paradis for golfelskere.
Her finder du et væld af golfkurser og for den garvede golfspiller finder du en fantastisk udsigt fra golfbanerne, til både havet og bjergene.
Den historiske del af byen, som ligger i en bugt, har et væld af de smukke hvidkalkede huse og appelsintræer, der pryder gaderne og pladserne.
Her er det oplagt at prøvesmage det lokale køkken.

Læs mere om Marbella

Costa de la Luz

Områdets store udvalg af strande inkluderer alt lige fra et uspoleret paradis til windsurfere, som besøger områderne Conil, Barbate og Tarifa, hører til familievenlige strande og strande nær byerne Cadiz, Vejer de la Frontera og Chiclana. Stranden i Sanlúcar de Barrameda, som ligger lige overfor nationalparken Doñana, er mødestedet i august for de traditionelle hestevæddeløb langs stranden. Det er en festlighed tradition, som tiltrækker mange turister.

Læs mere om Costa de la Luz

Sotogrande

En landsby beliggende i nærheden af Guadiaros skønhedsplads (Paraje Natural de la Desembocadura de Guadiaro), som er blevet et af de vigtigste turistcentre i høj klasse i Andalusien takket være sin privilegerede geografiske placering, sit klima og dets smukke omgivelser.

Området kan prale af fremragende turistinfrastruktur med golfbaner Valderrama og Sotogrande, lysthavnen og poloklubben, ud over et bredt udvalg af hoteller og andre indkvarteringsfaciliteter.

Læs mere om Sotogrande

Los Flamingos

Dette idylliske område tæt på kosta inkluderer en forbløffende 18-hullers, 71-par bane, der måler 5.714 meter, der er designet af den prestigefyldte arkitekt Antonio García Garrido, kendt for sin omhyggelige landskabsarkitektur. Det har en lang række træer og en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Læs mere om Los Flamingos

La Zagaleta

La Zagaleta er det mest eksklusive boligområde i Europa. På de mere end 900 hektar middelhavsskov er der fordelt mere end 200 palæer.

Læs mere om La Zagaleta

Bahía de la Rocas

Den er beliggende i den sydlige region af Andalusien, mellem Malaga og Algeciras. Kun få kilometer fra Estepona.

La Duquesa Golf Club er designet i 1989 af Robert Trent Jones Sr.

Her finder du:
18 hullers golfbane
Par 72
Længde, fra 6.062 m. ( fra hvis Tee.) 5.577 m. ( fra gul Tee.) til 5.204 m. ( fra rød Tee.)
Banen kan gåes med trolly, alternativt kan tilkøbes El-trolly eller buggy.
Stor golfshop

Den har et meget flot layout og har på mange af hullerne en fantastisk udsigt over Middelhavet og er meget populær for golfere som har HCP fra ca. 15 til 36.
Nyd hul 17, som spilles ca. 30 m. over green med en fantastisk udsigt til Middelhavet og den Afrikanske kyst.

Både hul 9 og hul 18 slutter ved klubhuset, så lige efter matchen er det bare at nyde en god drink eller en Tapas-menu, på den store terrasse med lounge møbler.

Se mere om golfklubben her
http://golfladuquesa.com/en/

Læs mere om Bahía de la Rocas

Estepona, La Galera

Området La Galera ligger mellem Estepona og Casares Costa, der har en hyggelig strand og inden for kort kørselsesafstand fra Duquesa, Sotogrande og landsbyerne.

Læs mere om Estepona, La Galera

Sotogrande Puerto

Læs mere om Sotogrande Puerto