Lokationer

Vores lokationer

Vi sælger boliger i hjertet af Costa del Sol.

Her kan du læse lidt mere om de områder hvor vi har fantastiske salgs- og lejeboliger.

La Duquesa Golf

Golfbanen er beliggende i den sydlige region af Andalusien, mellem Malaga og Algeciras. Kun få kilometer fra Estepona.
La Duquesa Golf Club er designet i 1989 af Robert Trent Jones Sr.

Den har et meget flot layout og har på mange af hullerne en fantastisk udsigt over Middelhavet og er meget populær for golfere som har HCP fra ca. 15 til 36.

Læs mere om La Duquesa Golf

Manilva

Manilva ligger på den sydvestlige kant af provinsen Malaga, på grænsen til Cadiz. Byen er opdelt i to dele, badebyen og den charmerende hvidvasket, søvnige landsby, der ligger kun 3 kilometer op ad en bakke fra kysten.

Læs mere om Manilva

Estepona strand

PLAYA GALERA
Denne 2 km lange strand er afgrænset mod vest ved Torre de la Sal-hovedlandet og løber til næste hovedland ved Bahia Dorada; den er omkring 40m bred. Ikke alt for travlt, dette bruges hovedsagelig af beboerne i urbanisationerne, der ligger langs kysten.

Læs mere om Estepona strand

Casares kyst

Casares
14 km ind i landet ligger den smukke hvide bjerglandsby Casares med en gammel borg og udsigt ud over havet.

Læs mere om Casares kyst

Estepona

Estepona ligger midt mellem Malaga og Gibraltar på Costa del Sol. Estepona-området har sit eget micro-klima, idet bjergene beskytter mod kold luft fra nord. Faktisk var det oprindeligt planen, at Eurodisney skulle ligger her på grund af vejret – men det endte som bekendt ved Paris. Estepona by har over 60.000 faste indbyggere, og er dermed en af de større byer langs Costa del Sol.

Læs mere om Estepona

La Duquesa

La Duquesa finder du mellem Marbella og Gibraltar. Byen byder på et lille havneområde med hyggelige cafeér, barer, butikker og restauranter.

Læs mere om La Duquesa

Sabinillas Strand

Den nuværende fiskerby er en ny bosætning, der udviklede sig i løbet af det sidste århundrede eller deromkring. Ligesom de fleste byer på Costa del Sol har den oplevet hurtig vækst de seneste årtier.

Læs mere om Sabinillas Strand

La Alcaidesa

Alcaidesa er en drøm, en af ​​de mest spektakulære områder i det sydlige Europa, et kompleks af meget høj standard, både med hensyn til den ekstraordinære beliggenhed og kvaliteten og rækkevidden af ​​indkvartering.

Læs mere om La Alcaidesa

Casares Costa

Casares er et fantastisk postkort af en landsby med en befolkning på kun tre tusinde og udsigten derfra er absolut et foto værd.

Læs mere om Casares Costa

Manilva Beach

Manilva ligger på den sydvestlige kant af provinsen Malaga, på grænsen til Cadiz. Byen er opdelt i to dele, badebyen og den charmerende hvidvasket, søvnige landsby, der ligger kun 3 kilometer op ad en bakke fra kysten.

Læs mere om Manilva Beach

Gibraltar

Dette land hører stadig til England, og er absolut et besøg værd. Hop på en shuttlebus eller tag svævebanen op og nyd udsigten til Spanien og Africa, og se de frække aber.

Læs mere om Gibraltar