Estepona Beach

PLAYA GALERA

Denne 2 km lange strand er afgrænset mod vest ved Torre de la Sal-hovedlandet og løber til næste hovedland ved Bahia Dorada; den er omkring 40m bred. Ikke alt for travlt, dette bruges hovedsagelig af beboerne i urbanisationerne, der ligger langs kysten. Der er en chiringuito i den vestlige ende nær Torre del Sal. Der er en gågade promenade for en del af denne lange strand og lidt dedikeret bil adgang undtagen veje i urbanisationer.
Ca. halvvejs er en stor sten kaldet Piedra Paloma (Dove's Rock) lige ud til havet. Dette markerer Playa Piedra Paloma, som faktisk er i det kommunale distrikt Casares og i 2016 blev en autoriseret Dog Beach, der erstatter Playa del Sal hundstrand. Adgang til Playa Piedra Paloma er via Urbanizacion Casares del Mar.

PLAYA BAHIA DORADA

Denne strand ligner de andre i området. Bundet af de to hovedområder er det omkring 700m langt og 40m bredt. Den etablerede urbanisering Bahia Dorada fronter stranden. En strandpromenade blev bygget for nylig for at beskytte mod jord erosion i vinterstormene. Der er ingen bil adgang til stranden. På Bahia Dorada-hovedlandet i øst og interessant inden for gården er der en gammel cirkulær vagttårn. (Torre Vigia).
PLAYA ARROYO VAQUERO
Denne strand er øst for Bahia Dorada-hovedlandet, og hvor floden Arroyo Vaquero når havet. Bil adgang er en rundkørsel i Fuerte Estepona Suites Hotel, der ligger ned til denne denne strand. Stranden er omkring 1 km lang og 50 m bred og er stille, med rigeligt af parkeringspladser og en chiringuito. Adgangen er også tilgængelig på den anden eller vestsiden af Fuerte Hotel.