Puerto La Duquesa

La Duquesa finder du mellem Marbella og Gibraltar

Byen byder på et lille havneområde med hyggelige cafeér, barer, butikker og restauranter.
 
Det er en charmerende og autentisk oase langt væk fra støj og storbyslarm, hvilket man ofte forbinder med Costa del Sol. Den flotte sandstrand har det blå flag, og stranden ligger væk fra vejen, så det er roligt og sikkert for børnefamilier.
 
La Duquesa har året rundt et moderat klima og der er mere end 3000 solskinstimer om året.
 
La Duquesa Havn 
Puerto de la Duquesa er en af ​​Costa del Sols marinaer, der nyder både søfolk og turister. Beliggende en times kørsel fra lufthavnen i Malaga og 45 minutter danner Gibraltar lufthavn. La Duquesa virker som tusind miles væk fra feriebyernes skæbne. Det er relativt stille i løbet af det meste af året. Restauranterne bliver levende i juli og august.

Duquesa, som det er kendt lokalt, har en fordelagtig beliggenhed vest for Marbella. Essensen i denne sondring er, at området bevarer en stor mængde uberørt natur og autentisk lokal karakter - samtidig med at Costa del Sols fantastiske klima deles.

Den smukke havn i Duquesa byder på fuld Marina-service til sejlsportentusiaster såvel som et utal af attraktioner for dem, der ikke ønsker at tage til vandet. For de, der gør, tilbyder et antal virksomheder Jet Boat, Wake Board, Bådture og Scuba Diving. De attraktive promenader omkring havnen byder på en række restauranter, intime barer og caféer.

Gennemsnits-temperaturen i La Duquesa


Jan 16°, Feb 17°, Mar 20°, Apr 22°, Maj 26°, Jun 29°, Jul 32°, Aug 32°, Sep 30°, Oct 25°, Nov 21°, Dec 17°