Manilva Beach

Skønne Manilva

Manilva ligger på den sydvestlige kant af provinsen Malaga, på grænsen til Cadiz. Byen er opdelt i to dele, badebyen og den charmerende hvidvasket, søvnige landsby, der ligger kun 3 kilometer op ad en bakke fra kysten.
Selve landsbyen, som er den oprindelige Manilva, er omgivet af en vidunderlig vingård af Moscatel Druer, der hovedsagelig bruges til at lave sødvin. Nede på kystbyen har Manilva formået at bevare sin lille landsby mentalitet og vælger at udvise overdreven udvikling.
Urbaniseringen af ​​Sabinillas, Puerto Duquesa og Estepona ligger alle inden for et par minutters kørsel. Malaga ligger 97 kilometer væk, med Gibraltar lufthavn tættere.
Byen har en fascinerende historie, der går tilbage til romertiden; Stadig i dag er der nogle bemærkelsesværdigt velbevarede romersk svovlbad. Men hvis du vil udnytte disse sundhedsgivende farvande, skal du være parat til at dykke ind i en underjordisk hul og til at sætte op med duften af ​​svovl på dit badetøj! Også i landsbyen er en interessant kirke fra det 17. århundrede og ved foden af ​​landsbyen er der to resterende akterdudduer i god stand.

Strandene i området

Strandene i Manilva-området er nogle af de bedste på Costa del Sol, og forbliver temmelig urørte i sommermånederne.GolfAt være placeret på Costa del Golf betyder, at Manilva ligger inden for et område med en høj densitet af golfbaner, herunder: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares og El Paraiso i Estepona, til nævne nogle få.
Manilva tilbyder en perfekt central beliggenhed for at nå de mange golfbaner på Costa del SolSpise udeOmrådet byder på et godt udvalg af restauranter og restauranter i strandområdet, der ligger i urbaniserings- og handelsområdet. Der er et par barer, men ingen diskoteker og sene natklubber.
Manilva har et subtropisk middelhavsklima med varme somre og varme vintre. Kølebrise fra havet gør sommervarmen håndterbar, temperaturen er i gennemsnit 32 ºC om sommeren.

Udvalgte boliger