Om os

Om Os

Casa Holiday er et dedikeret ejendomsmæglerfirma i La Duquesa. Vi taler dansk, engelsk, tysk, fransk og spansk.
Vores filosofi er meget enkel, vi ønsker at give ærlige råd til vores kunder når de køber og sælger eller udlejer deres ejendom hos os.

Efter nogle år med turbulens på ejendomsmarkedet, så har det spanske ejendomsmarked mere end nogensinde brug for at blive mere professionelt og især mere ærligt og korrekt – og det er det vi bestræber os på hver dag i Casa Holiday.

Casa Holiday arbejder sammen med en række finansielle partnere og byggeentreprenører. Vi er i stand til at tilbyde stort set enhver type af ejendom i det geografiske område fra Marbella til Sotogrande. Det er fx nybyggede boliger, gensalgsboliger eller byggegrunde – med og uden projekter.

Er den ejendom du søger ikke allerede at finde på vores hjemmeside, så kontakt os gerne, og vi vil finde den rette ejendom til dig.

I Spanien modsat til i Danmark, er det normalt at ejendomsmægleren repræsenterer både køber og sælger. Dette kræver en høj grad af moral hos mægleren, kort sagt, at man er ærlig overfor både køber og sælger. Dette indebærer blandt andet at det bliver oplyst overfor sælger hvad den realistiske salgspris er, når man sætter sin ejendom til salg. Og overfor køber stræber vi altid efter at finde det bedste tilbud i markedet – baseret på købers krav og ønsker.

Casa Holiday – en professionel partner til køb og salg af boliger i Spanien.